Zaloguj |  Zarejestruj

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nie jestem tu zalogowany ale sprzedam moją Haykę z salonu PL
Nieprzeczytany postNapisane: 17 kwi 2017 14:09 
Witam,
jakoś nie było okazji się tu zarejestrować - nie mam czasu udzielać się publicznie, ale ponieważ przyszedł czas rozstać się z Hayką chciałem tutaj poinformować
motocykl rocznik 2004 r. zakupiony w salonie w PL w 2005 roku. przebieg jedynie 16,5 tyś km. Może ciężko w to uwierzyć ale jest to prawdziwy przebieg. Mało użytkowany z braku czasu. Jestem drugim właścicielem, pierwszy był mój znajomy. znam dokładnie motocykl i jego historię.
Całkowicie bezwypadkowy. żadnych przygód. Stan prawie idealny - w tym wieku ma kilka rysek od użytkowania.
Serwisowany w ASO. Wszystkie dokumenty do motocykla - książka serwisowa, instrukcja.
Alarm, dwa kluczyki + karta kodowa.
Na tylnym siedzeniu zamontowana nakładka (garb) + dodaję oryginalne siedzenie dla pasażera.
Zamontowany akcesoryjny wydech (3,5 tyś zł) + dodaję oryginalny.
Na boku zamontowane slidery LSL.
Opony w stanie bdb, ale ze względu na wiek - mają już 6 lat, raczej będą do wymiany. Chyba że komuś to nie przeszkadza.
Ostatni przegląd w ubiegłym roku we wrześniu w Suzuki we Wrocławiu.
Ponieważ nie mogę wrzucić tu zdjęć, zainteresowanych zapraszam do kontaktu telefonicznego 605 992 739 lub na email wstanek@wp.pl - prześlę zdjęcia

pozdrawiam Wojtek
Ostatnio przesunięty w górę 17 kwi 2017 14:09 przez: Anonymous.

Zgłoś post

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ]